Kuntokarate on sinulle, joka

olet joskus treenannut karatea, mutta se on jäänyt
treenaat edelleen, mutta elämäntilanne ei anna myöten monta kertaa viikossa tapahtuvaan vakavaan harjoitteluun
iän myötä kaipaat edelleen aerobista treeniä, tasapainoa ja notkeutta, mutta ehkä vähän rauhallisemmassa tahdissa.
Tarjoamme sinulle säännöllisen, viikottaisen kuntokarateharjoituksen, jossa painotetaan yleiskuntoa aerobisen harjoittelun avulla, sekä tasapainoa, koordinaatiota, liikkuvuutta ja notkeutta. Yksittäinen harjoitus pitää sisällään verryttelyn, teemaan sopivan tasapaino-, koordinaatio- tai liikkuvuusosion, karaten tekniikkaharjoitteet, lihaskuntoharjoittelun ja venyttelyn.

Laji Karate
Kotipaikka Helsinki
Jäseniä 11
Ohjaaja
Kirjaudu sisään lukeaksesi viesti.
Janne

Joudun minäkin passaamaan, tuli komento lähteä viemään tytär jalkapalloturnaukseen... Olen viime vuoden jo onnistunut välttämään, jos tällä kevätkausi kuittautuisi :)

Lue loput viestit